Pirireis Ortaokulu

WEB https://beyoglupirireis.meb.k12.tr
Adres : Hacı Ahmet mah. Pir Hüsamettin Sk. No15 Beyoğlu/İstanbul
VİZYON : Vizyonumuz, çağdaş, erdemli ve bilinçli bir gençlik yetiştirmektir. Bu vizyonla okulumuzu, paydaşlarımızın işbirliği ve güç birliği ile ; • İlköğretimde öncelikle tercih edilen, • İlimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, en güçlü eğitim kurumu yapma çabasındayız.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenene bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişin ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Okulumuz, bilgi, sevgi ve özdisiplinin temel değerler olduğu yaratıcı eğitim ortamını hazırlar.
BAŞARILAR : 0

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 09:00-15:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şişhane Metro istasyonuna 10 dakika ayrıca 77, 77/A, EM1 ve EM2 otobüs hatları da okulumuzun çok yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Beyoğlu İlçesi Dolapdere de Bilgi Üniv Yanında
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Taksim 2 Km Şişhane 2 Km